Faciliteter

Vælger man at besøge et vandrerhjem på Bornholm, så får man alt det med, som man skal bruge. På alle vandrerhjemmene, der ligger på øen, er der super fine faciliteter, og der vil være alt det, som man har brug for. Hvis man ikke har sit eget håndklæde og sengetøj med, så er det noget, som man kan leje på stedet. Man kan få værelse helt ned til en person, og man kan også sove sammen op til 6 – 8 mennesker i det samme værelse.

Der er med andre ord masser af god plads til, at man kan være sammen på vandrerhjemmet. De er også alle sammen meget velbesøgt, og der findes nogle meget fine faciliteter, der hvor man overnatter. Som det første er der et fint køkken alle steder, og det betyder, at man kan lave sin mad, som man ønsker det. Det er noget, der naturligvis er muligt både morgen, middag og aften. Der findes også en tv-stue på alle vandrerhjem, og her kan man nyde en god film eller serie.

Mange gode aktiviteter til børnene også

Der findes også mange gode aktiviteter til børnene, så hvis man har dem med, så kan de rigtig hygge sig. På flere af vandrerhjemmene findes en legeplads, og der er også nogle af dem, der har et decideret legerum til børn. Det kan man med fordel benytte sig af.

Der er også flere vandrerhjem på Bornholm, hvor det er muligt at leje cykler. Øen er god at cykle rundt på, og hvis man gerne vil have mulighed for at opleve alt det bedste, så kan det være helt oplagt at springe på cyklerne og køre ud i det blå. Hvis man er heldig, så er vejret også så godt, at det kan være fedt at nyde en god is. Det kan man glæde sig til.