Vandrehjemmene ligger godt spredt på øen

Når man planlægger at tage til Bornholm, så er man så heldig, at vandrerhjemmene ligger godt spredt på hele øen. Det vil med andre ord sige, at det står en frit for at finde ud af, hvor det er, man gerne vil overnatte. Man kan også sagtens splitte det op og tage et par overnatninger det ene sted, inden man rykker over til et andet sted.

Det er særligt populært at bo i Gudhjem, og det er det naturligvis, fordi denne by har en vis charme. Der er masser af gode restauranter og caféer i nærheden, men man kan også sagtens selv lave sin mad på vandrerhjemmet. Det er der rigtig mange af de rejsende, der nyder godt af. Man kan også skifte lidt imellem det, så man laver mad den ene dag og tager ud at spise den anden dag.

Der er også vandrerhjem på nordøen

VIl man gerne vil opleve den nordlige del af øen, så er der heldigvis gode muligheder for, at man kan besøge et skønt vandrerhjem der også. Danhostel Sandvig ligger på disse kanter, og man kan her opleve en rigtig dejlig natur. Kan man lide at bade, så er man så heldig, at det ligger det lige ved vandet, og det er noget, som rigtig mange gæster har stor glæde af. Faciliteterne på vandrerhjemmet er skønne, og man kan sagtens få flere dage til at gå her, hvis det er det, man ønsker. Det er også super nemt at komme rundt på øen, og en overnatning koster 695 kr. pr. dag for 2 personer. For de penge får man et værelse at sove i, og så er det ellers bare at tage rundt og opleve Bornholm, som man ønsker det. Hvis man har en bil med sig, så kan det blive en endnu større fornøjelse – og man kan også leje en.